Fiecare om are gusturile şi preferinţelui lui, iar în ceea ce priveşte amenajarea casei, o vei realiza exact pe gustul tău şi al familiei tale, deoarece voi trebuie să vă simţiţi plăcut în locuinţa voastră. Astfel că orice element pentru casa ta, modelul acestuia mai exact va fi achiziţionat în strânsă legătură cu design-ul în care va fi realizată casa ta pentru ca tu să obţii un design unitare. Un alt aspect la care te raportezi sunt şi nevoile tale specifice, legate de confortul şi siguranţa ta şi a familiei tale.

Indiferent de încăperea la care ne referim, un living al cărui spaţiu este imens, o bucătărie open space, o terasă, un dormitor spaţios şi liniştit sau o baie amenajată în stil modern, elementul principal ce determină designul interior şi pe care te bazezi sunt ferestrele, iar pentru a fi sigur pe alegerea ta, optează pentru ferestre termopan. În continuare vei regăsi câteva idei şi sfaturi cu privire la alegerea termopanelor ideale pentru casa ta, atât din punct de vedere al designul interior, cât şi al condiţiilor pe care ţi le oferă în ceea ce priveşte eficienţa energetică.

Îţi doreşti mai multă lumină naturală în casa ta?

Pentru a-ţi satisface această dorinţă trebuie doar să optezi pentru ferestre de termopan de dimensiuni mari, lumina naturală este extrem de importantă pentru sănătatea ta fizică şi mentală, astfel că acest aspect este esenţial atât din punct de vedere al unui design interesant şi frumos, dar şi pentru a-ţi menţine sănătatea. De asemenea, lumina naturală are şi puterea de a-ţi schimba starea, determinându-te să fii mai fericit şi reuşind chiar să îţi crească productivitatea. Aşadar alege termopane de dimensiuni mai mari pentru pentru a asigura o temperatură, dar şi o lumină potrivită indiferent de momentul zilei sau de anotimp.

Îţi doreşti să achiţi facturi mai mici la energie?

Prin optarea pentru termopane Salamander, vei alege de asemenea să îţi izolezi termic locuinţa, iar prin acest aspect vei reuşi să îţi reduci în mod automat facturile pentru electricitate, dar şi cele pentru gaze. Termopanele Salamander BlueEvolution 92 determină un coeficient redus de transfer termic, izolând într-un mod eficient astfel încât nu vei avea surprize precum mucegaiul. Dacă investiţia în aceste termopane ţi se va părea semnificativă, trebuie să ştii că în timp îţi vei recupera în mod clar investiţia, din economiile pe care vei reuşi să le faci datorită costurilor mai mici la utilităţi. Astfel că aceste termopane sunt eficiente, dar te ajută să îţi recuperezi şi banii investiţi pentru achiziţionarea acestora.

Îţi doreşti o locuinţă sigură?

Pentru o locuinţă sigură ai nevoie de ferestre sigure. Pe lângă un design frumos, ai nevoie de siguranţă pentru tine şi familia ta. Această siguranţă ţi-o pot oferi în mod clar termopanele de la Salamander. Aceste ferestre sunt extrem de eficiente şi pentru camera copiilor, atunci când sunt mici, copiii nu ştiu care sunt pericolele şi se expun acestora involuntar, de aceea în calitate de părinte, trebuie să îi protejezi. Montarea ferestrelor termopan în camera copiilor este alegerea ideală.