Rulouri exterioare

Rulourile exterioare au fost inițial construite pentru a controla lumina care intra de afara, pentru a satisface nevoia de intimitate, de securitate și de protecție. 

De asemenea, reprezinta si o solutie moderna. Cu siguranta daca alegi rulourile exterioare, poti renunta la clasicele draperii.

Beneficiile rulourilor exterioare

Pierderile de caldura se vor diminua considerabil, temperatura din interiorul camerelor se va mentine constanta, iar centrala nu va mai porni atat de des, avand astfel un efect favorabil din punct de vedere financiar.

Daca locuiesti intr-o zona zgomotoasa, clar un set de rulouri exterioare va fi solutia. Izolatia fonica pe care o ofera nu se compara nici o secunda cu niste draperii simple.

De asemenea, prin utilizarea rulourilor exterioare, tamplaria si sticla ferestrelor precum si a usilor tale vor fi protejate.

Rulouri exterioare 

Securitatea clientilor nostri este foarte importanta. De aceea, vei avea posibilitatea sa legi un set de rulouri exterioare cu sistem de inchidere manual sau electric.

Acestea se pot monta in acelasi timp cu tamplaria PVC (rulouri exterioare suprapuse)  sau pe tamplaria deja existenta (rulouri exterioare aplicate).

Pret rulouri exterioare 

Pretul rulourilor exterioare depinde de ceea ce iti doresti tu. In functie de dimensiunile pe care ni le oferi, specialistii nostri iti vor face o oferta personalizata. De asemenea, daca nu ai posibilitatea de a face masuratori, noi te putem ajuta. Practic, putem incepe procesul de la zero: consiliere, masuratori, montaj, service.

Durata medie de viata a rulourilor exterioare este de 20 ani, ceea ce iti confera garantia unei investitii bune, pe termen lung.

Aceasta durata mare de viata este data de lamele de aluminiu umplute cu spuma poliuretanica din care sunt confectionate. Aluminiul confera durabilitate de-a lungul timpului, pastrandu-si forma sub actiunea factorilor externi.

Rulourile pot fi prevazute din fabricatie cu plasa impotriva insectelor incorporata in cutia acestora, plasa fiind prevazuta cu  frana siliconica pentru o ridicare si coborare lenta.