In societatea actuala s-a dezvoltat nevoia de a alege un pachet complet de servicii alaturi de produse, care, in ceea ce priveste achizitionarea de usi si ferestre termopan Salamander, rulori si plase de insecte, au devenit servicii complementare care aduc plus valoare. Punem accent pe calitatea produselor oferite si sustinem achizitionarea unui pachet complet de servicii pentru o experienta cat mai placuta si indelungata de utilizare. Oferim garantia calitatii atat a produselor cat si a serviciilor ce le insotesc.
Consiliere

Iti punem la dispozitie toate informatiile necesare in alegerea produselor ce se potrivesc nevoilor tale oferindu-ti solutii eficiente si personalizate.
Fiecare client este unic, astfel ca ceea ce i se potriveste unui client poate sa necesite anumite modificari pentru a fi potrivit altui client. Un client informat este un client fericit.
Alege sa fii un client informat pentru a lua cea mai buna decizie pentru casa ta.

Montaj

Recomandam intotdeauna alegerea pachetului cu montaj inclus realizat de angajatii nostri cu experienta relevanta in montarea tamplariei Salamander, a plaselor de insecte si a rulourilor. Montajul realizat de persoane calificate, cu experienta, este de 10 ori mai corect efectuat decat atunci cand monteaza o persoana priceputa la toate, ceea ce se reflecta in eficienta produsului si in limitarea situatiilor ce necesita service.
Alege montajul realizat de expertii nostri pentru a te bucura de siguranta calitatii montajului.
„ Calitate in diversitate”.

Masuratori

Cum fiecare client este unic, personalizam produsele si astfel cotele rezultate in urma masuratorilor efectuate sunt foarte importante. Dupa ce profilul de tamplarie Salamander este personalizat, daca este returnat pentru a fi reutilizat isi pierde 55-60% din valoare.
Etapa masuratorilor are un rol important pentru bunul mers al intregului proces de achizitionare/montare si service.

Service

Oferim garantie clientilor nostri pentru a se bucura fara griji de noile ferestre Salamander, noile usi Salamander si de noile plase de tantari ori noile rulouri.
MDS imbina serviciile excelente de montaj cu accesorii rezistente si calitatea germana a profilelor Salamander care sunt orientate catre design si economisirea energiei.