Termopanele sunt o modalitate excelenta de a mentine caldura in timpul iernii si de a pastra aerul rece vara. Dar, ca orice alt lucru consumabil, are un fel de termen de expirare. Daca va confruntati cu oricare dintre urmatoarele semne, atunci nu mai asteptati! Ai grija de casa ta astazi instaland ferestre noi cat mai curand posibil.

Termopanele sunt proiectate pentru a fi durabile si pentru a rezista multi ani de zile. Cu toate acestea, se pot defecta si in timp in functie de calitatea materialelor utilizate in constructia sa, precum si de modul in care este manipulat in timpul instalarii sau reparatiei.

Cand termopanul casei tale incepe sa se invecheasca, vei observa anumite semne care indica ca este necesara inlocuirea.

Curenti reci care vin prin fisuri sau pe sub fereastra

Acesta este un punct evident, dar pe care oamenii nu il iau in considerare. Atunci cand frigul incepe sa patrunda pe sub geamuri/ferestre, este clar momentul sa schimbi termopanele. Noi venim in sprijinul tau cu salamander greenevolution 76. Este o generatie de ferestre cu 6 camere si o adancime constructiva de 76 mm care prin grosimea peretelui de 3mm asigura o fereastra de o calitate si functionalitate foarte ridicata.

 Apare condensul

         Acest lucru inseamna ca exista o mica scurgere in garnitura intre bucatile de sticla. Ferestrele dvs. pot incepe sa se abureasca. Deterioreaza geamul din interior spre exterior, asa ca este important sa se inlocuiasca.

Atentie! Condensul poate aparea si in momentul in care se inlocuiesc vechile ferestre. Nu va speriati! De foarte multe ori veti auzi vorba: „ferestrele vechi erau mai bune ca nu faceau condens”. Motivul principal pentru care acele ferestre nu faceau condens este ca batea vantul pe langa ele. Vechile ferestre erau atat de proaste incat nu izolau mai deloc, de aceea trebuiau schimbate.

Cum se formeaza condensul 

Umiditatea ridicata in combinatie cu o temperatura scazuta la exterior, care duce la racirea sticlei din interior pana la nivelul temperaturii punctului de roua este principala cauza a formarii condensului intr-o cladire. Bucatariile si baile sunt cele mai predispuse camere cand vine vorba de acest fenomen.

Scurgeri in timpul ploilor abundente sau furtunilor

Aceasta este o problema semnificativa si poate fi foarte periculoasa daca exista obiecte electrice langa fereastra. Scurgerile treptate de apa intr-o locuinta pot, de asemenea, sa faca din ce in ce mai instabila structura peretilor prin care circula apa si sa-si piarda rezistenta, transformand proprietatea intr-una periculoasa si umeda.

Termopanul care si-a pierdut proprietatile de izolare

Acest lucru inseamna ca nu va va mai mentine casa calda sau racoroasa atunci cand este necesar. Acest lucru ar putea duce chiar la costuri mai mari ale facturilor la utilitati si energie!

Daca intampinati oricare dintre aceste semne, inlocuiti geamurile cat mai curand cu termopane salamander! Utilizati cu incredere termopanele noastre si nu veti regreta! De asemenea, noi venim in sprijinul tau si cu montaj, masuratori, service sau consiliere. La noi ai tot tacamul complet. Te ajutam de la primul punct pana la ultimul. Suna-ne acum!