Calitatea si profesionalismul fac parte din universul MDS. Scopul nostru este acela de a iti oferi ferestrele potrivite nevoilor tale punand accent pe  raportul calitate -pret.

 Tamplaria Salamander este de o calitate superioara care nu poate fi insotita decat de cele mai bune servicii de montaj oferite de expertii nostri.

Proiectul MDS a fost creat din dorinta de a oferi clientilor o relatie de business  corecta in care se pune accent pe profesionalism si amabilitate si din care ambele parti castiga. Calitatea produselor si serviciilor reprezinta prioritatea noastra.

Experienta echipei este de peste 10 ani in domeniu, si exigenta cu care ne alegem furnizorii iti va oferi garantia unei colaborari de succes.

Ideea de la care am pornit a fost aceea de a oferi produse si servicii de calitate superioara la preturi corecte si imbinarea serviciilor de consiliere in alegerea produsului potrivit fiecarui client cu montajele realizate la cele mai inalte standarde.

Colaboram cu producatori de top atat in ceea ce priveste tamplaria si geamurile, cat si a accesoriilor acestora, nu facem rabat de la calitate, proiectele finalizate sunt cartea noastra de vizita.

 MDS imbina cu succes calitatea produselor cu profesionalismul, amabilitatea, cunostintele si  disponibilitatea salariatilor, caci o afacere de succes are la baza  produsele promovate si calitatea omenilor din echipa. Urmarim cu fiecare proiect contractat si finalizat ca brandul MDS  sa fie definit de profesionalism si calitate.

Echipa este formata din persoane cu experienta relevanta in domeniu, care s-au reunit in cadrul MDS pentru a promova ferestre, usi si accesorii pentru acestea de calitate superioara si de a furniza servicii conexe acestora, de consultanta, montaj si service, de calitate ridicata si intr-o maniera flexibila, axata pe nevoile clientilor.In acesti  ani am intalnit multe tipologii de client, care mai de care mai diferite, si am invatat sa intelegem nevoia fiecaruia reusind sa oferim produsul potrivit ca rezultatul sa fie excelent.

MDS  poate fi caracterizat sumar prin profesionalism, calitate, seriozitate, perseverenta, promptitudine, inovatie, amabilitate si deschidere.

            Am pus un strop de acasa in fiecare bloc, casa, apartament in care am avut onoarea sa ne montam produsele promovate si suntem mandri de tot ceea ce am realizat; privim cu mandrie cum blocurile au devenit acasa, cum locuinta este mai moderna, mai sigura si mai confortabila, cum punem umarul la ajutarea clientilor sa economiseasca pe termen mediu si lung.

             Prin exeprienta acumulata, cunostinte solide, abordare pragmatica, disponibilitate si o structura flexibila  a costurilor, avem resursele necesare pentru a contribui cu succes la tranformarea casei tale, atingandu-ne astfel obiectivele propuse.

MDS – Calitate in diversitate